Smittevernstiltak

I Sommerteatret vil vi gjøre alt vi kan for å passe godt på hverandre og publikummet vårt. Derfor vil vi forholde oss til FHIs regler om smittevern og ønsker at dere som kommer til oss også følger disse rådene, og hjelper oss med å gjennomføre en trygg forestilling.

Vi skal lage en forestilling der det til enhver tid er mulig å holde en meters avstand til folk utenfor husstanden din. Vi anbefaler dere å komme i god tid, så vi har tid og ro til å finne og gi dere plassene deres. En av oss vil følge dere til plassene deres.

Har du symptomer på luftveisinfeksjon ber vi deg, av hensyn til oss og resten av publikum, holde deg hjemme og ikke kommer på forestillingen. Dette gjelder også personer som er i hjemmeisolasjon eller karantene.

Selv om vi ønsker å gjøre forestillingene våre så trygge og smittefrie som mulig, vil det alltid være ting vi ikke kan kontrollere. Når du ankommer på forstillingen vil vi derfor ta imot navn og e-postadresse, dette gir oss mulighet til å kontakte deg hvis det blir påvist smitte på den forestillingen du har vært på.

Vi anbefaler dessuten alle å laste ned appen «Smittestopp». Det gir deg mulighet for å bli informert, hvis en i nærheten av deg har fått påvist koronasmitte. Du finner mer informasjon om appen her.

Har du spørsmål? Ta kontakt på clara.sommerteatret@gmail.com

Kilde: Folkehelseinstituttet